Om Oss

Vi är elektriker med lång erfarenhet.

Historien bakom WonderEL AB på Södermalm

Wonder El AB, grundat 2000, är ​​ett elbolag beläget på Södermalm, Stockholm. Företaget bildades för att tillhandahålla pålitlig och prisvärd el till Södermalmsborna med omnejd. Sedan starten har Wonder El AB ägnat sig åt att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet till sina kunder. Företaget har alltid investerat mycket i den senaste tekniken för att tillhandahålla att dess kunder har tillgång till de mest pålitliga och effektiva eltjänsterna. Detta engagemang för excellens har gett Wonder El AB ett rykte som en av de ledande elleverantörerna i området.

Under hela 2000-talet fortsatte Wonder El AB att växa och utöka sina tjänster. 2004 öppnade företaget sitt första kundservicecenter, dit kunderna kunde komma och få personlig rådgivning om sina elbehov. Kundtjänstcentret gav också en möjlighet för kunderna att betala sina räkningar personligen, istället för att skicka in dem. 2006 lanserade Wonder El AB en webbplats, där kunderna kunde få tillgång till information om sina eltjänster och hantera sina konton online.

GRATIS OFFERT

Säkert och Auktoriserat el-företag

Wonder El AB är ett auktoriserat och säkert el-företag som erbjuder högkvalitativa el-tjänster till sina kunder. Företaget har utvecklat ett omfattande säkerhetsprogram och följer stränga regler och bestämmelser för att säkerställa att alla arbeten utförs av kompetenta och certifierade elarbetare. Företaget har ett professionellt team av eltekniker som är utbildade, certifierade och licensierade att utföra elarbeten. De är specialiserade på att installera och reparera elektriska system och alla typer av elektriska utrustningar. De kan också stödja kunder med att utföra komplexa elarbeten och felsökningar. Företaget har också ett kvalitetssystem som säkerställer att alla arbeten slutförs inom de fastställda standarderna. Wonder El AB har ett stort nätverk av kunder runt om på söder som de arbetar med och ser till att deras tjänster förbättras med tiden. Företaget står för kvalitet och säkerhet och strävar efter att ge sina kunder den bästa möjliga tjänsten.

KONTAKTA OSS

Vi är baserade på Södermalm i Stockholm

Cras vel maximus nisl, quis bibendum urna. Mauris faucibus sagittis libero, eget volutpat ligula sagittis in. In hac habitasse platea dictumst. Vestibulum fermentum eget ante vel finibus. Integer et pretium enim, quis venenatis eros. In dictum vel dui ac iaculis. Ut lorem odio, feugiat ac augue ut, ornare ultricies quam. Sed vitae sapien neque.

GRATIS OFFERT
Få en kostnadsfri offert
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom några dagar.