Tjänster

Här finner du några av våra andra tjänster.

Här är det vi kan hjälpa dig med

Vi kan hjälpa dig med dessa eltjänster, och mycket mer.

Elinstallation

Wonder EL AB erbjuder elinstallationstjänster till våra många kunder. Vårt expertteam av elektriker har erfarenheten och kunskapen för att slutföra alla typer av projekt, från kabeldragning i bostäder till storskaliga kommersiella installationer. Vi använder endast material och säkerhetsprotokoll av högsta kvalitet när vi slutför projekt så att du kan vara säker på att ditt elsystem kommer att fortsätta fungera säkert och effektivt i flera år efter att vi är klara med det. Dessutom är allt vårt arbete backat av en garanti om något skulle gå fel i framtiden på grund av felaktigt utförande eller material som används av oss under installationen. Vi tillhandahåller även belysningslösningar för både inomhus- och utomhusapplikationer på Wonder EL AB. Oavsett om du behöver LED-lampor eller lysrör, har vårt erfarna team av tekniker fått dig täckt med sin expertis när det gäller att välja lämpliga belysningsprodukter som passar dina behov perfekt. Dessutom erbjuder vi olika anpassningsalternativ som dimmers, rörelsesensorer etc som hjälper till att optimera elförbrukningen samtidigt som den ger bekväm belysning enligt kraven.

Underhållstänster och belysning

Wonder EL AB:S är ett elbolag dedikerat till att tillhandahålla pålitliga och högkvalitativa belysningstjänster för trädgårdar, samhällen och företag på Södermalm. Vårt team av proffs är väl bevandrade i den senaste ljustekniken och strävar efter att möta våra kunders behov med innovativa lösningar. Vi erbjuder ett brett utbud av energieffektiva LED-lampor som ger stark belysning utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhet. Utöver det är vi även specialiserade på att installera ytterbelysningssystem för såväl bostäder som kommersiella fastigheter som kontorsbyggnader och restauranger. Oavsett om du behöver specialdesignade utomhusbelysningsarmaturer eller bara vill ha något mer grundläggande installerat så löser vi det snabbt och smidigt – vi har dig täckt! Med många års erfarenhet som vi har av att arbeta med ledande varumärken garanterar vi endast utmärkta resultat varje gång! Få din trädgård eller eran innergård glödande idag med Wonder EL AB:S!

Elservice för privat- och företagskunder.

Wonder EL AB är ett elbolag på Södermalm som tillhandahåller ett brett utbud av eltjänster till privata, kommersiella och industriella kunder. Vårt professionella team har expertis för att hantera alla typer av projekt från enkla ledningsjobb till komplex design och installation av kraftsystem. Vi är engagerade i att leverera högkvalitativa elektriska lösningar som möter våra kunders behov samtidigt som de överträffar deras förväntningar när det gäller service, värde, säkerhet och tillförlitlighet.

 Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster såsom installationer för nya hem, byggnadsprojekt, inklusive att koppla ihop hela byggnader eller ersätta gamla system med spetsteknologi; nödreparationer, elservice, uppgraderingar och ombyggnader, underhållskontroller, felsökning av komplicerade problem som uppstår på grund av felaktig utrustning eller dålig konstruktion etc.; energibesparande lösningar som LED-belysning uppgraderingar/retrofits etc., solpanelsinstallationer/uppgraderingar etc.; datakablar & nätverksinstallation bland många andra.

Vi är ett heltäckande el-företag runt om på Södermalm och söder om söder.

Elektriker åt entreprenader.

Wonder EL AB är ett elföretag dedikerat till att tillhandahålla kvalitetstjänster till andra stora företag runt om i Stockholm. Vi är specialiserade på ett brett utbud av eltjänster, från allmänt underhåll och reparationer, till installation av nya system eller utrustning. Vårt team består av erfarna tekniker som är högutbildade och certifierade inom sina respektive områden. Vi strävar efter excellens i allt vi gör, och säkerställer att varje projekt levereras i tid och inom budget. På Wonder EL AB förstår vi vikten av pålitlighet när det kommer till elrelaterade jobb; det är därför vi vidtar extra försiktighetsåtgärder när vi hanterar alla typer av jobb som är kopplade till strömförsörjning eller säkerhetsföreskrifter som är förknippade med det – och ser till att vårt arbete hela tiden uppfyller branschstandarder. Vårt mål är alltid nöjda kunder: oavsett hur stora eller små dina projekt kan vara; du kan lita på oss för tillförlitliga resultat varje gång!