Trygghetsförsäkring

Vi hjälper med med alla typer av eljobb.

Trygghetsförsäkring på Wonder EL AB

Wonder El AB erbjuder en professionell och trygg garanti för alla sina kunder. Alla produkter som säljs av Wonder El AB har en garanti som skyddar kunderna mot eventuella problem som kan uppstå under längre perioder.

Garantin följer kunden under en period på upp till 5 år och ger kunden rätten att returnera eller reparera produkten, om det behövs.

Kunder som har köpt produkter från Wonder El AB kan också kontakta företagets kundtjänst avdelning, som ger stöd och råd för att lösa eventuella problem som kan uppstå.

Wonder El AB erbjuder en professionell och trygg garanti som skyddar kunderna mot alla material- och tillverkningsfel. Kunden har rätten att returnera eller reparera produkten, med företagets hjälp, om det behövs. Samtidigt kan kunder också kontakta företagets kundtjänst för råd och stöd. Detta ger kunderna en välbekant känsla av att de köper en säker produkt som kan skyddas länge.

GRATIS OFFERT

Elinstallationer på Södermalm

Wonder El AB erbjuder professionella installationer runt om Södermalm. Företaget har en erfaren personal som har lång erfarenhet inom elektriska installationer. Personalen har certifieringar från branschens ledande företag som ger dem kompetens att utföra säkra, professionella elinstallationer. De service som erbjuds inkluderar installation av nya kretsar, uppgradering av befintliga system och brand- och säkerhetscertifieringar. Alla arbeten utförs i enlighet med de gällande säkerhetsstandarderna och kontrolleras regelbundet för att säkerställa att arbetet är säkert.

Företaget har även ett stort utbud av produkter och tjänster för att hjälpa kunder att få den bästa möjliga upplevelsen från deras elektriska system. Dessa inkluderar expertkonsultationer, produktval, installation, service och problemlösning. Företaget är även certifierat för att utföra installationer av luftbehandlingssystem, övervaknings- och säkerhetsanläggningar, belysning och andra elsystem.

Oavsett om du är en fastighetsägare som behöver en ny elinstallation eller behöver uppgradera ett befintligt system är Wonder El AB det bästa alternativet för att säkerställa att jobbet utförs på ett säkert och professionellt sätt.

KONTAKTA OSS

Vi är baserade på Södermalm i Stockholm

GRATIS OFFERT
Få en kostnadsfri offert
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom några dagar.